Master Motors - Piese si Reparatii Electromotoare, Piese si Reparatii Alternatoare

Master Motors Service a pornit ca un atelier de reparatii electrice auto. Lipsa ofertei de piese pentru electromotoare si alternatoare ne-a determinat sa ne facem stocul propriu de piese electrice, evitand astfel trimiterea clientilor la magazinele de piese auto, intorcandu-se cu piese necorespunzatoare celor cerute. 

Prin dezvoltare continua si seriozitate maxima, prin comercializarea de piese auto de calitate, prin reparatiile executate cu profesionalism, am reusit sa castigam increderea clientilor, colaboratorilor si partenerilor nostri, Master Motors servindu-i intotdeauna cu aceeasi promptitudine.

Oferta Master Motors cuprinde o gama larga de piese pentru electromotoare, piese pentru alternatoare, becuri, alarme auto, inchideri centralizate, accesorii audio.

In serviceul nostru se efectueaza reparatii electrice auto, reparatii alternatoare auto, reparatii electromotoare auto, mecanica auto, diagnoza auto computerizata, clima auto, reparatii instalatii aer conditionat auto, reparatii compresoare aer conditionat si incarcari cu freon a instalatiei de climatizare.

Scopul Master Motors este satisfacerea deplina a clientilor si imbogatirea gamei de produse comercializate.

Master Motors garanteaza orice lucrare efectuata conform legilor in viguare. Suntem autorizati de toate organele de specialitate pe domeniul nostru de activitate.

Reparatia unui Alternator Auto

Dupa demontarea alternatorului din autovehicul se verifica fiecare piesa in parte ( punte diode, stator, rotor, rulmenti, regulator de tensiune, fulie, carcasa alternator), se identifica piesa defecta dupa care se curata diferite ansamble si se greseaza. La final se asambleaza toate piesele la loc, se face proba pe un Banc de proba special pentru alternatoare, iar dupa ce constatam ca totul este in regula il remontam pe autovehicul.

Reparatia unui Electromotor Auto


Dupa demontarea electromotorului din autovehicul se defac toate componentele(rotor, stator, platou carbuni, reductor, pinioane reductor, bendix, bucse), se spala cu un solvent special care nu ataca piesele si se verifica fiecare piesa. Se identifica cea defecta si se inlocuieste cu piesa noua, se greseaza componentele dupa care se asambleaza la loc, se face proba si se monteaza pe autovehicul.

Master Motors poate efectua toata gama de reparatii electrica auto, la orice tip de autoturism sau utilaj 12/24V.
Odata cu trecerea timpului si cu experienta acumulata in orice reparatie ce tine de instalatia electrica auto, in reparatii electromotoare auto si reparatii alternatoare auto, Master Motors a devenit o echipa profesionista, avand un atelier modern dotat cu echipamente si unelte de ultima generatie.